Privacybeleid

Alle gegevens die in deze site verzameld worden, zullen strikt vertrouwelijk worden bewaard en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die u aan de site geeft, zal met de grootst mogelijke zorg worden behandeld.

De gebruikers verzoeken ons onze e-mailformulieren van zowel persoonlijke als professionele informatie te voorzien (zoals naam en e-mail). Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt om bij eventuele onduidelijkheden of vragen contact op te kunnen nemen.

Onze site bevat links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze sites.

Voor vragen of opmerkingen over ons Privacy Statement kunt u contact met ons opnemen.

 

In het kader van kwaliteitsborging door het Centrum van Ambachtseconomie (CvAE), worden examenaanmeldinge, resultaten en diploma's bij het CvAE gemeld. Deze vermelding betaat uit voorletters, naam, geboortedatum, examenonderdeel/diploma en worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Studenten tekenen hiervoor op het aanmeldingsformulier kandidaat.

Examenrooster

Theorie slider Praktijk

Meer �